Voorgerechten:
Carpaccio 8,50
Salade met ui, ei, tomaat, dressing, paprika
en of blauwe kaas 7,95 of XL 10,95
Tomaat, kip of groentesoep 5,-
Uiensoep gegratineerd met brood en kaas 6,-
Mandje brood (wit of bruin) met kruidenboter en of knoflooksaus   p.p. 2,–

Hoofdgerechten:
Biefstukspies 2 stuks 14,50
Zalm in folie uit de oven 14,50
Kippendij saté 14,50
Willinger worst (2 stuks)         14,50
Kipschnitzel (gepaneerd) 14,50
Varkensschnitzel (gepaneerd) 14,50

Nagerechten:
Tiramisu (uit eigen keuken) 6,00
Dame blanche 6,00
Kaasplankje 9,95
IJs 3 bolletjes met  slagroom 6,-
Div smaken oa vanille, aardbei, chocola en bosvruchten

Alle gerechten worden geserveerd met salade, groenten 
en vlaamse friet.

Voor de vegetariërs onder ons:
Gehakt spiezen: 3 spiesjes met  9 “gehakt balletjes” met pinda saus, friet, groente, en site salade 14,95
Vega soufle: bladerdeeg met groente, glasnoodles, “kipstukjes”en
side salade 14,95

En altijd diverse specials buiten de kaart.