Voorgerechten:

Pittige gamba’s uit de oven                          7,95

Carpaccio                                                            8,50

Salade: biefstuk/geitenkaas/zalm /rookkaas      7,95/12,95

Gebakken Campignons op toast 8,50

Uien, tomaten of kippensoep         5,-

Paling op toast                                                      8,95

Serranoham met meloen 8,50

Hoofdgerechten:

Sliptong 16,50

Oma’s Biefstuk met milde of pittige  jus 16,–

Moot gebakken zalm 14,50

Saté: kip of haas          14,50/16,00

Vegetarisch souffle 14,50

Spareribs                     16,50

Nagerechten:

Tiramisu 5,-

Cheesecake                         5,-

Dame Blanche                             5,-

ijs: 3 smaken bereid in eigen keuken 5,-

Profiteroles met ijs en slagroom 5,-

Bananensplit                   6,-

Kaasplank met 4 soorten kaas               9,50-

 

Alle gerechten (behalve de vega soufle) worden geserveerd met aardappels of friet.

Saus mogelijkheden: pepersaus, rodewijnsaus of bospaddestoelensaus.

Mandje brood kruidenboter of aioli      pp        2,50